RGB Energy Team

RGB Energy Team

Compania RGB Energy Team este specializata in proiectarea si executia instalatiilor electrice oferind servicii de cea mai buna calitate la cele mai inalte standarde.

Echipa noastra, formata din 5 electricieni autorizati ANRE, un inginer, un manager si un contabil, are o experienta bogata in implemementarea instalatiilor electrice complexe.

In dotare avem doua masini PRB- nacele pentru lucru la inaltime pentru orice aplicatie, in domeniile industrial si civil, acordand o deosebita atentie elementelor de siguranta si nivel tehnologic ale acestora.

Detinem certificate de autorizare si executam urmatoarele servicii: executare de instalatii electrice exterioare si interioare, iluminat public si decoratic, bransamente aeriene si subterane, inchiriere nacela PRB (cu ridicare pana la 16m de lucru).

Asadar nu ezitati sa ne contactati, fie prin intermediul formularului de contact de mai sus, accesand pagina de contact, prin email (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) sau telephonic (074 657-9753). Va stam la dispozitie non stop cu informatii ce va pot fi de folos. Puteti solicita oricand o intalnire si o consiliere, nu costa nimic.

  • icon Tehnologie
  • icon Referinte
  • icon Ce spun clientii

img2

Iluminat stradal modern cu module LED

LED-urile sunt corpuri de iluminat special adaptate pentru reducerea consumului de electricitate. Corpurile LED sunt soluții de iluminat pentru birouri, sedii de firme și spatii de lucru si pana la felinarul de strada.

În timp ce un bec incandescent are 10% eficiență, convertind în lumină doar 10% din energia consumată, restul de 90% pierzându-se sub formă de căldură, sistemul de iluminat cu LED are o eficiență de peste 80%, convertind mai mult de 80% din energie în lumină, astfel că, practic, nu degajă aproape deloc căldură.

Portofoliu clienti iluminat stradal

  • Primaria Barsana
  • Primaria Petrova
  • Primaria Sarasau
  • Primaria Campulung la Tisa

Tehnologie LED

  • Primaria Sapanta
  • Primaria Remeti
  • Primaria Rona de Sus

img2

Ai incredere in profesionisti

Detinem certificate de autorizare si executam urmatoarele servicii: executare de instalatii electrice exterioare si interioare , iluminat public si decoratic, bransamente aeriene si subterane, inchiriere nacela PRB (cu ridicare pana la 16m de lucru).

In dotare avem doua masini PRB- nacele pentru lucru la inaltime pentru orice aplicatie, in domeniile industrial si civil, acordand o deosebita atentie elementelor de siguranta si nivel tehnologic ale acestora.

1000+

Proiecte realizate

10+

Certificate de acreditare

1000+

Clienti multumiti

Parerea clientilorCalitatea serviciilor dumneavoastra este excelenta. De asemenea pretul este rezonabil. Am sa recomand tuturor serviciile RGB Energy.

quotes-image Bologa Andrei

Având o experiența minunata cu aceasta firma, m-am decis să spun "Mulțumesc" întregului personal. Sunteți nu numai prietenoși, ci oferiți sevicii foarte bune în termeni cât mai scurți posibil

quotes-image Taba Maria

Abonează-te la newsletter!

Poți primi oferte personalizate dacă ești clientul nostru și vei fi la curent cu tot ce apare nou in acest domeniu.