Servicii

SERVICII DE CEA MAI BUNA CALITATE LA CELE MAI INALTE STANDARDE
Instalatii Electrice Interioare

Instalatii electrice aferente cladirilor civile si industriale reprezentand ansamblul de elemente ce includ conductoarele si accesoriile de montaj, intrerupere si protectie care utilizeaza energia electrica.

Instalatii Electrice Exterioare

Instalatii electrice aferente cladirilor civile si industriale reprezentand ansamblul de elemente ce includ conductoarele si accesoriile de montaj, intrerupere si protectie care utilizeaza energia electrica.

Iluminat Public Si Decoratic

Corpurile de iluminat, noi, eficiente, moderne, echipate cu module LED integrale, ofera o redare superioara a culorii si o luminozitate mai ridicata cu un consum substantial redus.

Bransamente Aeriene Si Subterane

Detinem autorizatii si certificari pentru toate tipurile de bransamente aeriene si subterane.

Inchiriere Nacela PRB

In dotare avem doua masini PRB- nacele pentru lucru la inaltime pentru orice aplicatie, in domeniile industrial si civil.

Consultanta Proiectare Instalatii

Consultanta, proiectare, executie si verificari la cele mai inalte standarde de calitate cu personal autorizat ANRE.

Panouri Fotovoltaice

Servicii complete pentru energie solara fotovoltaica.

  • Instalatii Electrice Interioare
  • Instalatii Electrice Exterioare
  • Iluminat Public Si Decoratic
  • Bransamente Aeriene Si Subterane
  • Inchiriere Nacela PRB
  • Consultanta Proiectare Instalatii
  • Panouri Fotovoltaice

Firma SC RGB ENERGY TEAM SRL s-a înfiintat in anul 2016, in data de 28.10.2016, fiind înregistrata la Registrul Comertului Cluj cu numarul J24/1286/2016 si respectiv cu cod de inregistrare fiscala RO 36672487. Sediul firmei este situat in SIGHETU MARMATIEI, Str. Doboies, nr 58A. Domeniul de activitate al firmei este reprezentat de instalatiile electrice, avand urmatoarele CERTIFICATE DE AUTORIZARE:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque erat justo, dapibus sit amet rhoncus non, commodo in ex. Praesent eu felis dolor. Vivamus ante orci, auctor quis dictum volutpat, vestibulum vitae metus. Morbi metus erat, lacinia eu commodo id, vestibulum rhoncus quam. Integer ut pulvinar neque. Vivamus eu consectetur sem, ac faucibus sem. Nulla malesuada imperdiet euismod. Aenean consectetur nisi eget mattis tincidunt. Sed lacinia libero consequat viverra commodo. Morbi metus dui, auctor eget tellus non, luctus ullamcorper turpis. Cras sed dui vel elit hendrerit ullamcorper id non neque. Phasellus ac elit nec orci pharetra egestas vitae dictum nisi. Morbi consequat placerat nulla, ac dapibus sapien.

team-img

jones

Application Developer
team-img

peter

Associate Developer
team-img

jeeny

Developer
team-img

andrey

IT Support Manager
team-img

sarah

Network Architect
team-img

angela

Webmaster
team-img

steve

Technical Specialist
team-img

tom

Data Quality Manager
team-img

john

Chief Technology Officer (CTO)
team-img

mary

Database Administrator
team-img

johnson

Java Developer
team-img

doe

Systems Designer
RGB Energy Team

RGB Energy Team

Compania RGB Energy Team este specializata in proiectarea si executia instalatiilor electrice oferind servicii de cea mai buna calitate la cele mai inalte standarde.

Echipa noastra, formata din 5 electricieni autorizati ANRE, un inginer, un manager si un contabil, are o experienta bogata in implemementarea instalatiilor electrice complexe.

In dotare avem doua masini PRB- nacele pentru lucru la inaltime pentru orice aplicatie, in domeniile industrial si civil, acordand o deosebita atentie elementelor de siguranta si nivel tehnologic ale acestora.

Detinem certificate de autorizare si executam urmatoarele servicii: executare de instalatii electrice exterioare si interioare, iluminat public si decoratic, bransamente aeriene si subterane, inchiriere nacela PRB (cu ridicare pana la 16m de lucru).

Asadar nu ezitati sa ne contactati, fie prin intermediul formularului de contact de mai sus, accesand pagina de contact, prin email (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) sau telephonic (074 657-9753). Va stam la dispozitie non stop cu informatii ce va pot fi de folos. Puteti solicita oricand o intalnire si o consiliere, nu costa nimic.